2015. szeptember 7., hétfő

Szeptemberi végre

Végre itt az ősz!
Lesz itt minden, kérem szépen.
Megvolt az első Szóforgatók tematikus felolvasóest, új, érdekes embereket ismertem meg, remélem, hogy kialakul ebből egy stabil társaság.
Itt lehet informálódni: https://www.facebook.com/szoforgatok?fref=ts
Várunk mindenkit szeretettel, az eseményekre, akár felolvasóként, akár közönségként.
Amint lesz hely szeptemberre, lehet jelentkezni. Egyelőre nincs, a szokásos helyünk betelt konkrétan a hónapra, minden nap van valami, ezért is kell más kuckó, meg azért nem árt, ha az ember új helyeket fedez fel.
Ma beadtam a kéziratomat. A mesét. Izgulás van.
Nemsokára Slam Poetry országos bajnokság, a szövegem darabokban, de készen van, már csak jó sorrendbe kell tenni. Tét nincs, vagányság van, kiállok újra, carpe diem, vagy mi a szösz. :)
Most hétvégén megnézem a családot, hogy vannak, régen jártam Somogy felé.
Unokaöcsi elkezdte a sulit, eddig nagyon élvezi.
Szeptember 28-án meg teljes holdfogyatkozás lesz, reméljük, álommanók nem akadályoznak meg benne, hogy megnézzem. :)
Meló továbbra sincs, vagyis hát burgerforgató meg trendi eladói állás van, na de a halat sem kérik meg, hogy szedje le az almát a fáról. Aztán persze lassan kénytelen leszek, ha más nem jön össze. Lemondhatok megint arról, hogy azt csináljam, amit szeretnék. De még nem ennyire súlyos a helyzet. Csak egy kicsit.
Most viszont újra átolvasom a verseimet, javítom őket, ha kell, csokorba rendezem és átnyújtom a kiadónak. A következő lépés az lesz, hogy nem szó nélkül dobják ki, hanem írnak róla pár sort. Egyelőre ez a cél, minden másnak csak örülni fogok. Mert a lehetetlen nem létezik. Ősszel különösen nem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése