2014. október 28., kedd

Figyelem, figyelem!

Avagy Attention!

Történt ugyanis, hogy megkeresett egy fiatal, kreatív csapat egyik tagja, tudnék-e irodalmi programot szervezni egy hangulatos kis pincehelyiségbe, amely minden este valamilyen kulturális eseménynek ad otthont, legyen az felolvasás, kiállítás, koncert, vetítés. Naná, hogy igent mondtam és mindenféle papírral, emberkékről, molyokról írt ajánlóval és programötletekkel érkeztem hozzájuk.
Ennek az lett az eredménye, hogy csináltunk október 23-án egy nagyon jó kis felolvasóestet a Tetovált Mementóból (http://moly.hu/konyvek/karsza-andi-molnar-nikolett-szerk-tetovalt-memento), novemberben lesz egy jó kis Booktion! (https://www.facebook.com/events/1487874418159241/?fref=ts) egy nagyon tehetséges fiatal hölgy vezetésében, decemberben pedig a Dazlious duó (https://www.facebook.com/dazliousduo?fref=ts) mutatja meg, milyen is a jó zene.
Novemberben készülünk még egy Titkos projekt című projekttel :) is, erre tessék:
https://www.facebook.com/events/664896523625141/?fref=ts
Ez utóbbinál társszervező vagyok, de emellett van még egy csomó programötletem, amit csak győzni kell megvalósítani. És a legfontosabb, hogy legyen kinek. Szóval figyeljétek őket és gyertek, mert nagyon sok programmal várnak mindenkit (néhányat talán én álmodok meg), ezek közül bárki találhat magának valót, ez biztos. :)
https://www.facebook.com/pages/Attention-A-hely/1447888498803242

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése